Kom overwinteren in Moraira aan de Costa Blanca

La Casita Winterverhuur in Moraira

Wil je aan de winter in Nederland of België ontsnappen en genieten van de milde temperaturen in Spanje? Dan is in de winter huren in Moraira een uitstekende keus. Het klimaat aan de Costa Blanca is goed en met temperaturen van ongeveer 17-19 graden is het heerlijk vertoeven in de winter. De gevoelstemperaturen zijn vaak met nog wel 5-6 graden hoger tot zo’n 22-23 graden. In Moraira en omstreken is er veel te beleven en je kunt je overdag prima vermaken op het terras of zelfs op het strand. De Costa Blanca is populair bij overwinteraars uit heel Europa en je kunt dan ook leuke activiteiten ondernemen met leeftijdsgenoten uit Nederland. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de Costa Blanca de gezondste regio van Europa is. Wil je meer weten over winterverhuur in Moraira? Neem dan contact met ons op.

La Casita Winterverhuur

Door de centrale ligging van La Casita is deze woning uiterst geschikt voor de winterverhuur in Moraira. Het huisje is gelijkvloers en beschikt over alle faciliteiten die je van thuis gewend bent. Kijk naar je vertrouwde Nederlandse, Belgische, Engelse, Duitse of Spaanse TV-kanalen of speel een gezelschapsspel met je partner of vrienden. De woning heeft 2 slaapkamers en een badkamer die tevens voorzien is van een wasmachine. Je hoeft geen meubels te laten verhuizen, want Casita is volledig ingericht. Neem een lekker bakje koffie op het terras in de zon of ga met je (huur)auto op pad en ontdek Moraira en de omgeving.

Emigreren naar Moraira

Ben je van plan om te emigreren naar Spanje en wil je eerst de omgeving van Moraira leren kennen? Ook dan is winterverhuur geschikt. Wij raden aan om deze streek in de winter te ontdekken, zodat je weet of je je thuis voelt in de minder drukke periode. Voor winterverhuur is Casita Blanca al te reserveren vanaf 28 dagen. We geven je graag tips over hoe je kunt emigreren naar Moraira. Tijdens het verblijf in onze vakantiewoning kun je in jouw tempo op zoek gaan naar je second home in Moraira. Daarnaast regel je het papierwerk en andere belangrijke zaken vanuit je huurwoning in Spanje. Kom emigreren naar Moraira en huur tijdelijk ons prachtige vakantiehuis.

Tarieven Winterverhuur 2024-2025

Winterverhuurperiode loopt van oktober tot en met april

 

prijs     

prijs per maand

3 maanden of langer

 

€ 849.-

2 maanden tot 3 maanden

 

€ 909-

1 maand tot 2 maanden

 

€ 999-

4 weken

€ 1.169.-

€ 1.269.-

3 weken

€ 915.-

 

2 weken

€ 845.-

 

1 week

€ 495.-

 

Exclusief energiekosten: €20,- tot 30,- gemiddeld per week

Verplichte eindschoonmaak: € 109-,

Optioneel

Linnenpakket: € 19.95 per persoon per week

Internet € 9.00 per week

Interesse in winterverhuur in Moraira?

Voor de winterverhuur hanteren wij andere tarieven dan de prijzen in onze kalender. Deze tarieven vind je op de pagina. Neem voor meer informatie over winterverhuur contact met ons op en wij maken graag een prijs op basis van jouw behoefte.

Huisje huren in Moraira - De woonkamer